Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2012 12:26 - Университет без пари?!?
Автор: jackosz Категория: Технологии   
Прочетен: 1185 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

      Да следваме в американски университет! Без пари! No Way!

     Искате да подобрите знанията си по някой предмет в университета? Да се докоснете до върховете на съвременната философска и технологична мисъл? Да научите нещо ново или просто да усъвършенствате познанията си по английски език?

     Тук има нещо за вас!

 Coursera - 33 Universities Have Parternered With Coursera       Абсолютно безплатно образование в 33 чуждестранни университета!  Идеален начин да сбъднете вашата американска мечта. Курсовете са с различна продължителност и с различни начални дати. Преподавателите са водещи професори в своята област и наистина човек има какво да научи, дори и да не успее да вземе съответния сертификат. Няма как да успеете, ако се мъчите само да изкопирате лекциите и да научите формулите наизуст. Тези номера там не минават.

      По финансовите дисциплини например,  ви показват само как е изведена дадена формула и за какво служи, чрез видео лекции,  а на контролните  изпити ви си дават  конкретни казуси, които да решите с помощта на електронна таблица и компютър. Важно е дали си научил нещо практически, а не назубрил ли си теорията.
      Или по 
Fantasy and Science Fiction: The Human Mind, Our Modern World . Тук ви се дават само общи насоки и после трябва да изготвите есе по темата. То се изпраща до четирима ваши колеги, съответно вие получавате други 4, за оценка.  

      Според мен това е една прекрасна възможност за всички нас.

Успех!

 

 







Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене