Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.10.2012 20:12 - Вицове 6
Автор: jackosz Категория: Забавление   
Прочетен: 1465 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  На брега
  Седят двама немци на брега на морето в Златни пясъци и си говорят.   - Виж, Гюнтер, колко много вода!   - Да, Хелмут, наистина.   - А представи си, ако беше бира!   - Ех, че колко бира в това...
    ***
  Като нямат фотоапарати

Японско семейство се разхожда по центъра на Слънчев бряг. Децата гледат учудено група художници които рисуват на улицата. Бащата казва поучително:   - Виждате ли деца, как се мъчат хората които нямат дигитални фотоапарати!  
***
  Как да отслабнем

Един доста дебел човек решил да отслабне. За негов късмет видял във вестника обява " Само сега , невероятна оферта. Отслабнете с 5 кг, само за 1 ден!" Звъннал той на    посочения телефон, разбрали се за доставката и зачакал. След малко се звъни на врата и той отваря. На врата стои адски красива мацка и държи табела " Ако ме хванеш -    твоя съм". Тя хукнала и той я подгонил. Тичал,тичал,не могъл да я хване. Уморен той се прибрал у тях и се притеглил. Бил отслабнал с точно 5 кг.   На другия ден той се обадил пак на телефона от обявата и казал, че иска да свали още 10 кг.  След малко се звъни на вратата, още по готина мацка и процедурата се    повтаря. Претегля се той , свалил точно ч0 кг.   Третия ден. Той пак звъни и казва " Искам днес да сваля 20 кг. " . "  Сигурни ли сте, господине?" попитали от другата страна. След като получили утвърдителен отговор    уговорили заплащането. Човека седнал на дивана и зачакал с нетърпение. Най-накрая на вратата се позвънило и той побързал да отвори. За негова изненада там стоял висок    и едър чернокож, който държал табела " Ако те хвана, мой си!"


Тагове:   забавно,   вицове,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - pipinana
01.10.2012 20:21
hi hi hi hi
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене