Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2012 18:52 - Вицове 3
Автор: jackosz Категория: Забавление   
Прочетен: 6766 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Правилен избор


Един Цар има млад слуга който му служил вярно 3 години, без никаква заплата. Царят решил да го възнагради като му предложи да избере една от трите му дъщери за жена:   - Първата била страшно красива, направо Мис Перник, но много мързелива, а за глупостта и се носели легенди;   - Втората била изключително умна, но грозна като смъртта и работа не била работила нищо през живота си.   - Третата работна като строител на социализма, ама била малко глупавичка и леко грозничка.   Как мислите коя от трите е избрал слугата?       Не, не познахте! Избрал тази с най-голям бюст!!!

  ***   Спри,опастност
  Един човек решил да отиде до близкия магазин. Точно прекрачвал прага на апартамента и един глас извикал:   - Спри, опасност!   Заковал той на място и една тухла с трясък се разбила в краката му.   Много се учудил, но продължил напред. Когато трябвало да пресече булеварда, същият глас пак се обадил:   - Спри, опасност!   Спрял той и една кола буквално прилетяла на милиметри от него.Той още повече се учудил и запитал:   - Кой си ти, който на два пъти ми спасяваш живота?   - Аз съм твоят Ангел Закрилник.   - А може ли да се покажеш да те видя?   Едно мъничко ангелче с крилца се появило на ръката му. Той плеснал с другата отгоре и почнал жестоко да го мачка с пръст.   - А къде беше когато се жених гадино мръсна! Повтарял той и продължавал да го мачка.      
*** В свинефермата
  В една ферма за свине дошли на проверка по европейските програми. Всичко било ОК и най-накрая проверяващият попитал:   - А с какво храните прасетата?   - Ами ако има фураж-фураж, ако не отпадъци.   - О, така ли аз съм от Асоциацията за защита на животните. Не може да ги храните с отпадъци. Глоба и спиране на субсидията!   Минали 6 месеца и пак дошла друга проверка. Всичко минало по мед и масло и накрая проверяващият попитал:   - А с какво храните животните?   Фермера вече имал опит и отговорил:   - Ами само със сьомга, черен хайвер и други деликатеси.   - А, така ли, аз съм от ООН, по цял свят милиарди хора умират от глад, а вие тука прасета с деликатеси храните! И пак глоба на фермера.   Минали още 6 месеца и друг проверяващ дошъл на проверка. Гледал сгради,обори и всичко било по последни европейски изисквания. И последвал дежурния въпрос:   - Дотук добре, но с какво храните прасетата?   - О,  не ги храня вече, давам им по 5 лв да идат да си купят каквото им се яде! Отговорил фермера.

  Още  вицове  


 


Тагове:   забавно,   вицове,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене